LANDSDÆKKENDE LEVERING

Konkurrencedygtige priser

+45 års erfaring

Brandmateriel

Brandbekæmpelse og brandhæmmende udstyr er underlagt en lang række love og regler, der jævnligt bliver opdateret og udbygget. Som virksomheds- eller skibsejer kan det derfor være en udfordring selv at sørge for, at alting bliver overholdt.

Studsgaard Safety er konstant opdateret på nyeste krav og regler fra brandmyndighederne og kan derfor også sørge for, at din virksomhed, institution eller skib lever op til disse.

Salg og service af håndildslukkere og stationære slukningsanlæg

Studsgaard Safety leverer brandmateriel til både private og erhvervskunder samt til skibsfartindustrien.

Vi sælger og servicerer DS-godkendte håndildslukkere til montering i private boliger, virksomheder, institutioner og på skibe for din sikkerhed.​

Vi tilbyder ligeledes salg og service af stationære slukningsanlæg til brug for skibsfarten. Ved en fast serviceaftale foretager vi den årlige service, som reglerne foreskriver.

Fast serviceaftale en gang årligt

Inden for offentlige institutioner som børnehaver, skoler og plejecentre stiller brandmyndighederne krav om service på brandmateriel en gang årligt.

Med en fast serviceaftale hos Studsgaard Safety er vi ansvarlige for, at dit slukningsmateriel lever op til kravene formuleret i Dansk Standard.

Hvis du har købt brandmateriel hos Studsgaard Safety udfører vi trykprøvninger og sørger for, at serviceintervallerne på slukningsenhederne overholdes.​

Firmainfo​

Studsgaard Safety, Fire & Lifting Division A/S

Langerak 57

DK-9900 Frederikshavn

CVR: 3471​4088​​​

Kontakt​