LANDSDÆKKENDE LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

+ 45 års erfaring

Facadeskilte til butikker og erhvervsejendomme

​Mangler du facadeskilte til din virksomhed? Hos Studsgaard Skilte er vi eksperter i skilte til facader. Det kan være skilte af plastik, træ eller noget helt tredje, men det kan også være facadeskilte med lys.

Vi har alle former for erhvervskunder såsom butikker, værksteder og erhvervsejendomme i blandt andet Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og omegn.

Styrk den visuelle identitet med flotte facadeskilte

Vi fremstiller facadeskilte på vores eget værksted og trykkeri, og vi kører også gerne ud for at montere skiltet på din butik, dit værksted eller din erhvervsejendom. Vi kommer gerne med råd og vejledning om valg af materiale og design, ligesom vi også gerne tager en snak om priser.

Et facadeskilt kan være i alle størrelser. De store kan benyttes som næsten gratis reklame, hvis virksomheden ligger ved for eksempel en befærdet vej. Det kan også være et mindre skilt til en butik.

Alle virksomheder har gavn af et flot skilt, der styrker den visuelle identitet, og som fortæller, hvor firmaet holder til. Dertil kommer reklameværdien ved at gøre opmærksom på sig selv.

Kontakte os i dag for at få et tilbud på et skilt

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores skilte, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for fremstilling og montering af et eller flere skilte til facaderne.

Ring gerne til os på telefon 98 42 58 75 for at lave en aftale. Du kan også vælge at skrive til os på e-mail skilte@studsgaard.dk.

Firmainfo​

Studsgaard Skilte

Langerak 63

DK-9900 Frederikshavn

CVR: 11733409

Kontakt​