LANDSDÆKKENDE LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

+ 45 års erfaring

Gadeskilte der sikrer, at du ejer gadebilledet

Gode gadeskilte fungerer lige der, hvor dine brugere eller kunder er. Hos Studsgaard Skilte i Frederikshavn nær Aalborg har vi siden 1988 specialiseret os i effektive skilte, og vi kan tilbyde en lang række forskellige stativer og attraktive løsninger til gadeskilte, der giver dig effekt. Vi tager udgangspunkt i dit øvrige ønskede udtryk, og skaber den løsning, der passer til. Som du kan se i vores online katalog herunder, tilbyder vi masser af kreative muligheder, så dine skilte kommer til at understrege din profil og dit budskab.

Eget værksted og trykkeri til dine gadeskilte

Vi tør godt garantere, at vi har løsningen til dit blikfang i gadebilledet. Uanset om du vil have gadeskilte med cykelparkering, swing-sign, kridttavler eller diverse klassiske gadeskilte med fødder eller hjul.

Ud over de mange forskellige stativer, har vi også både udstyret og erfaringen til at fulde dit skilt. Med eget skilteværksted og trykkeri kan vi hurtigt levere præcis det udtryk og blikfang i gadebilledet du ønsker, til fornuftige priser.

Få et uforpligtende tilbud når du kontakter os

Her på siden ser du kun et lille udvalg af vores mange gadeskilte. Du kan se flere materialer og stativer i vores online katalog, og ellers er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om de mange muligheder.

​Vores udgangspunkt er altid dine behov og rammer, og ud fra det kommer vi gerne med et forslag og et uforpligtende tilbud. Vi leverer naturligvis vores professionelle løsninger inden for gadeskilte i hele Danmark.

Ring til os på telefon 98 42 58 75, eller skriv os en mail på skilte@studsgaard.dk. Husk at skrive dit telefonnummer og din adresse med, hvis du sender os en mail.

Firmainfo​

Studsgaard Skilte

Langerak 63

DK-9900 Frederikshavn

CVR: 11733409

Kontakt​