LANDSDÆKKENDE LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

+ 45 års erfaring

Reklamebanner til sportsanlæg og idrætshaller

Skal du have lavet et reklamebanner? Hos Studsgaard Skilte har vi stor ekspertise med alle former for reklamebannere. Det kan for eksempel være en sportsreklame i en idrætshal eller et sportsanlæg. Dermed støtter du sporten, mens du spreder kendskabet til din virksomhed. Vi hjælper kunder mange steder i landet såsom i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og omegn.

Gør opmærksom på din virksomhed med et reklamebanner

Sport bliver set og dyrket af millioner af mennesker. Der er også mange sportsudøvere, forældre, tilskuere og så videre, der har sin gang i sportsanlægget i en mindre by.

En sportsreklame er en fantastisk metode til at øge kendskabet til dit firma og dine produkter. Det kan også være til stor gang for dit firmas image, at du støtter sporten i lokalområdet.

Vi har stor erfaring med sportsreklamer og alle andre reklamer, og vi råder og vejleder gerne om mulighederne for at profilere dit firma. Det kan også være et stort reklamebanner ved din virksomhed eller et helt tredje sted.

Få mere at vide om muligheden for bannere

Vi tager gerne en snak om mulighederne for at få lavet et reklamebanner, og vi kommer gerne med forslag til for eksempel en sportsreklame til det lokale sportsanlæg. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 98 42 58 75, hvis du vil høre meget mere, men du kan også skrive til os på e-mail skilte@studsgaard.dk.​

Firmainfo​

Studsgaard Skilte

Langerak 63

DK-9900 Frederikshavn

CVR: 11733409

Kontakt​