LANDSDÆKKENDE LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

+ 45 års erfaring

Skilte til at skille dig ud med

Vil du gerne skille dig ud i gadebilledet? Eller hjælpe dine kunder, kursister, klienter eller øvrige brugere på rette vej? Så lad os sørge for effektive skilte. Hos Studsgaard Skilte i Frederikshavn nær Aalborg har vi siden 1987 udført skilteløsninger til alverdens forskellige formål i hele Danmark.

Med vores udendørs skilte har vi sat et professionelt præg på masser af virksomheder og institutioner, og vi kan naturligvis også hjælpe din. Du kan for eksempel få udfræset dine bogstaver, vi kan producere dem i forskellige materialer og farver samt med eller uden lys. Vi har masser af kreative muligheder og ideer til at give din facade et individuelt præg og understrege din profil.

Du kan få alle former for skilte hos os

Vi fremstiller alle former for skilte på baggrund af stor erfaring. Det kan være alt fra 

​​

Uanset om du for eksempel skal bruge en løsning, der kræver de traditionelle skæremaskiner til at udskære bogstaver, tekster og logoer, eller trykkeborde til at trykke klistermærker. Vi kan også printe store billeder og bannere på egen storformatprinter. Du nyder kort sagt godt af, at vi både har eget skilteværksted og trykkeri.

Kontakt vores skiltemager, hvis du vil vide mere

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og rammer, og derfra udarbejder vi gerne et forslag, og giver et uforpligtende tilbud på skilte. Du kan se nogle af de mange muligheder her på siden, og vil du vide mere om professionelle skilte og priser, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 98 42 72 66, eller send os en mail på skilte@studsgaard.dk med dit telefonnummer og din adresse.

FACADESKILTE​

BYGGESKILTE​

GALGESKILTE​

PYLONER​

GADESKILTE

SIKKERHEDS-SKILTE

Firmainfo​

Studsgaard Skilte

Langerak 63

DK-9900 Frederikshavn

CVR: 11733409

Kontakt​