LANDSDÆKKENDE LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

+ 45 års erfaring

Bilreklame og autoreklame til firmabil og varevogn

​Overvejer du at få monteret en bilreklame? Hos Studsgaard Skilte har vi stor ekspertise med montering af autofilm på biler, varevogne og andre køretøjer. Vi har mere end 30 års erfaring med alle former for skiltearbejde, og vi har kunder i blandt andet Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og omegn.

Få et flot og eksklusiv udtryk med en bilreklame

Vi laver bil- og autoreklamer i alle typer og størrelser. Der er tale om solfilm, som vi fremstiller i alle mulige farvenuancer, og du bestemmer selv lysgennemgangsværdien. Filmen skal naturligvis overholde dansk lov, men i 2005 blev det tilladt at køre med mørk film på ruderne.

Bilreklamen giver bilen et flot og elegant udseende, som folk bemærker, når du kører i bilen, og når den holder parkeret hos for eksempel dine kunder.

En bilreklame reducerer samtidig solvarmen, idet den reducerer blændingen fra solens stråler. Dermed beskytter filmen også bilens interiør, og holder nysgerrige blikke ud. Det er især en fordel, hvis der er værktøj eller andet udstyr, som kan ses udefra.

Kontakt os for at få et tilbud på film på bilen

Prisen for fremstilling og montering af den form for bilreklame starter ved 1.500 kroner eksklusive moms. Du er altid velkommen til at få mere at vide om muligheder for solfilm som autoreklamer, og vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. Vi tager også gerne en snak, hvor vi kommer med råd og vejledning.

Du kan ringe på telefon 98 42 58 75 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail skilte@studsgaard.dk.

Firmainfo​

Studsgaard Skilte

Langerak 63

DK-9900 Frederikshavn

CVR: 11733409

Kontakt​