​LANDSDÆKKENDE ​LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

 ​+45 års erfaring

Sejlmageri - nyfremstilling og reparation

Vælger du en løsning fra Studgaard A/S så har du samtidig valgt en samarbejdspartner, der stiller store krav til det håndværksmæssige og kreative niveau på egne løsninger.

Udgangspunktet vil altid være kundens behov, og resultatet bliver unikt og i topklasse.​

Studsgaard A/S er grundlagt i 1975 som ordreproducerende sejlmageri, med den primære kundegruppe indenfor den maritime sektor. En dynamisk udvikling af virksomheden har betydet at kundegruppen i dag dækker meget vidt bl.a. private, transport, industri, landbrug, bygge- & anlæg, udlejningsbranchen, samt naturligvis en betragtelig del indenfor den maritime sektor. 

​​

Vores erfarne fagfolk klare små som store opgaver - Nyfremstilling såvel som reparation - Vi ser værdien af at kunne hjælpe dig med den bedste og mest funktionelle løsning. Erfaring, ekspertise samt individuelle løsninger af høj kvalitet gør os til den rigtige samarbejdspartner når det gælder enhver form for forarbejdning af kraftig tekstil - såvel til erhverslivet som til private.

Vi råder over 3000 m² på fiskerihavnen i Frederikshavn. Hvis det ikke er muligt at komme til os med opgave, så står vores mobile service-team klar til at rykke ud til dig på kort varsel.​

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7/5 stjerner ud af 14 anmeldelser på Facebook

Firmainfo​

Studsgaard A/S

Fiskerihavnsgade 41

9900 Frederikshavn

CVR: 29927863​

Kontakt​