​LANDSDÆKKENDE ​LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

 ​+45 års erfaring

Lagertelt til dig der mangler lagerplads

Hvis du står og mangler lagerplads, er et lagertelt en ideel løsning. Både hvis du har et akut behov for midlertidig ekstra plads, og hvis du ønsker en mere permanent opbevaringsplads.

Et lagertelt hos os er fremstillet og konstrueret til danske forhold. Du får altså telte i høj kvalitet af solide materialer, så de kan modstå det danske vind og vejr. Hos Studsgaard i Frederikshavn nær​ Hjørring og Aalborg kan du få et lagertelt i flere standardstørrelser og kvaliteter, og vi kan også fremstille et specielt til dig, hvis du har særlige behov og ønsker.

Find det lagertelt der passer til dig

Ud over vores mange lagertelte har vi et bredt sortiment af løsninger inden for fremstilling af overdækninger og telte, og kan tilbyde et hav af muligheder og systemer. Vi fremstiller for eksempel små salgsboder på 4 kvadratmeter, men mestrer også diverse cirkustelte og formspændte telte på flere tusinde kvadratmeter.

Du kan vælge mellem et utal af kombinationsmuligheder når du er på udkig efter et lagertelt, hvad angår konstruktion, størrelse, farve og design. Så vi tør godt garantere, at vi altid kan fremstille den ideelle løsning til dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud på en af vores løsninger

Vi har så mange års erfaring med branchen og fremstilling af lagertelt til den enkelte, at vi kan love dig et godt og konkurrencedygtigt tilbud samt levering i hele Danmark. Uanset om du vil have et standup-telt, markedstelt, alu-telt, cirkustelt, pagode rammetelt, lagertelt, formspændt overdækning, specialtelt eller noget helt niende.

Vi er altid klar med gode råd og gode, uforpligtende tilbud til lige præcis dit lagertelt, så kontakt os gerne. 

Ring til os på telefon 98 42 72 66, eller skriv en mail på studsgaard@studsgaard.dk, så giver vi dig svar. Hvis du malier, så husk at sende os dit telefonnummer og din adresse med.

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7/5 stjerner ud af 14 anmeldelser på Facebook

Firmainfo​

Studsgaard A/S

Fiskerihavnsgade 41

9900 Frederikshavn

CVR: 29927863​

Kontakt​