​LANDSDÆKKENDE ​LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

 ​+45 års erfaring

Lastbil presenning til ethvert formål

Mangler du en lastbil presenning, så tag fat i os. Hos Studsgaard i Frederikshavn nær Hjørring og Aalborg har vi udviklet presenninger stort set siden vi begyndte som sejlmageri i 1975. I dag fremstiller vi blandt andet de klassiske, forstærkede presenninger, som mange lastbiler kører rundt med i hele Danmark.

Er du på udkig efter for eksempel termo-presenninger, pickup-presenninger eller presenninger til trailere, kan vi naturligvis også producere og levere dem, præcis som du vil have dem.

Få en lastbil presenning der er skabt til din vogn

Det er ingen hemmelighed, at en lastbil presenning skal kunne holde til en del slitage i det daglige, ikke mindst fra vind og vejr. Her har vi løsningerne i den rette kvalitet, der kan holde i mange år. Desuden kan vi sørge for den samlede løsning, så du får den færdige presenning hos os. Den er naturligvis fremstillet i den ønskede kvalitet, de rette mål og åbninger, de rigtige farver og tryk samt de funktionelle dele, du måtte have brug for i det daglige arbejde. Herefter er det bare at rulle af sted.

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Her på siden kan du se nogle af vores tidligere løsninger, men vi er naturligvis altid klar til en ny udfordring. Har du en opgave, eller vil du vide mere om vores løsninger og arbejde? Så tag fat i os. Vi er altid klar, også hvis du ønsker en utraditionel lastbil presenning, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Lad os tage en dialog om mulighederne for en lastbil presenning på telefon 98 42 72 66, eller send os en e-mail på studsgaard@studsgaard.dk, så vender vi tilbage. Husk at opgive dit telefonnummer og din adresse, hvis du sender os en mail.

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7/5 stjerner ud af 14 anmeldelser på Facebook

Firmainfo​

Studsgaard A/S

Fiskerihavnsgade 41

9900 Frederikshavn

CVR: 29927863​

Kontakt​