​  LANDSDÆKKENDE LEVERING

​   KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

✓  VI DÆKKER DINE BEHOV​​

Markiser til effektiv solafskærmning

Vi danskere elsker at sidde ude, så snart der kommer lidt sol. Så rykker vi straks ud på altanen eller terrassen og nyder varmen. Nogle gange kan solens stråler dog også blive for meget, og derfor er det en god ide med solafskærmning som for eksempel markiser.

Med en markise kan du hurtigt og enkelt både dæmme for generende solstråler inde i bygningen og skabe en god skygge udenfor. Det sidste kan især være vigtigt midt på dagen, hvor solstrålerne er farligst, og solen står højt, så der ikke er megen øvrig skygge.

Vi har også mange virksomheder, som ønsker solafskærmning for at kunne holde solen væk fra computerskærme med mere og dermed holde produktiviteten.

Få dine markiser fra Studsgaard

Hos os finder du altid et stort udvalg af markiser, hvor kombinationen af kvalitet, pris, driftsikkerhed og funktionelt design er i top. Vi har egen systue, hvor vi fremstiller markisedugen og selv samler vores markisestel.

Derfor kan du godt give os en speciel udfordring, for vi kan levere markiser i nøjagtig de størrelser, som den enkelte markisekonstruktion giver mulighed for. Ud over markiser er vi leveringsdygtige i solfilm, og er eksperter i såvel manuelt betjente markiser samt automatiske solafskærmningsanlæg. Vi leverer vores løsninger i hele Danmark.

Kontakt os gerne i dag

Du kan se nogle af vores mange markiser i vores galleri her på siden. Vil du vide mere, er du naturligvis meget velkommen til at besøge os her i Frederikshavn nær ​Hjørring og Aalborg, men du kan også ringe eller sende os en e-mail om din udfordring. Så giver vi gerne vores bud samt et uforpligtende tilbud på den løsning, som passer dig bedst, hvad enten du skal bruge markiser til privat eller til erhverv.

Du kan kontakte os på telefon 98 42 72 66, eller sende os en e-mail på studsgaard@studsgaard.dk, Husk at sende os dit telefonnummer og din adresse med, hvis du mailer.

Firmainfo​

Studsgaard A/S

Fiskerihavnsgade 41

DK-9900 Frederikshavn

CVR: 29927863​

Kontakt​

Studsgaard A/S
Fiskerihavnsgade 41
9900 Frederikshavn