​LANDSDÆKKENDE ​LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

 ​+45 års erfaring

Presenning til trailer efter præcise mål

Mangler du en presenning til din trailer? Så har vi en, uanset hvilke mål du skal bruge den i. Hos Studsgaard i Frederikshavn nær Hjørring og Aalborg har vi i godt 40 år produceret og leveret presenninger og specialløsninger til både private og til en lang række industrier.

Alt efter hvilken trailertype du har, kan vi hjælpe med både faconpresenninger, flade presenninger eller de kraftige, forstærkede presenninger som bruges til store trailere og for eksempel lastvogne. Du kan kort sagt få presenning til trailer præcis, som du vil det – og vi leverer naturligvis i hele Danmark.

Specialpresenninger og presenning til trailer

Udover at vi kan fremstille en presenning til din trailer, kan vi også hjælpe med forskellige former for specialpresenninger. Vi har gennem årene høstet erfaringer fra en masse forskellige brancher som transport, industri og byggeri, og vi har derfor været involveret i mange særlige løsninger.

Derfor kan vi løse dine udfordringer lige fra reservehjulscovere til materialer til messer og events. Kun fantasien sætter grænser, og har du for eksempel en gokart eller motorcykel du vil have inddækket på din trailer, er vi klar til din udfordring.

Få et tilbud af os

Vi kan hjælpe dig med alle former for presenninger. Derfor kan vi også fremstille en presenning til din trailer, uanset om du har den bag din bil eller bag en lastvogn.

Vil du vide mere om vores løsninger og dine muligheder, eller måske have et uforpligtende tilbud på en presenning til trailer? Så kontakt os gerne på telefon 98 42 72 66, eller send os en mail på studsgaard@studsgaard.dk, Husk at sende dit telefonnummer og din adresse med i din mail.

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7/5 stjerner ud af 14 anmeldelser på Facebook

Firmainfo​

Studsgaard A/S

Fiskerihavnsgade 41

9900 Frederikshavn

CVR: 29927863​

Kontakt​