​LANDSDÆKKENDE ​LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

 ​+45 års erfaring

Presenning der dækker præcis dine behov

Skal din lastbil, trailer eller båd have en ny presenning? Eller overvejer du en løsning til for eksempel et svømmebassin eller en sandkasse? Så tag os med på råd. Hos Studsgaard i Frederikshavn nær Hjørring og Aalborg har vi stor erfaring med at producere diverse presenningsløsninger til både standardformål og til de mere specielle. Uanset hvad kan vi dække dine behov.

Vi startede i 1975 som ordreproducerende sejlmageri, og siden har diverse former for presenning også været en fast del af vores populære produkter.

Vi leverer din presenning i hele Danmark

Gennem årene har vi opbygget en stor kundekreds og leverer presenninger til hele landet. Vi har fornøjelsen af at arbejde med brancher som blandt andet transport, landbrug, industri, byggeri og anlæg samt med private kunder naturligvis. Det giver os gode erfaringer, vi kan bruge på tværs til gavn for alle.

Du kan bruge os, hvis du har behov for en faconpresenning, en flad presenning eller en kraftigt forstærket presenning til for eksempel lastvogne, trailere, afdækning, svømmebassiner og sandkasser.

Vi fremstiller også specialpresenninger, termo-presenninger, pickup-presenninger og diverse presenninger til maritime formål.

Hør mere om dine muligheder

Du kan se nogle af vores mange løsninger i galleriet her på siden. Vil du vide mere, eller har du behov for en dialog om en utraditionel løsning på en presenning eller et stykke pålideligt sejlmagerarbejde, så kontakt os gerne.

Vi er altid klar til at rådgive og giver gerne et uforpligtende tilbud på din presenning. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 98 42 72 66, eller til at sende os en mail inklusiv dit telefonnummer og din adresse på studsgaard@studsgaard.dk.

LASTBIL

PRESENNING

PICKUP

PRESENNING

TERMO

PRESENNING

INDDÆKNING

SPECIAL

PRESENNINGER

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7/5 stjerner ud af 14 anmeldelser på Facebook

Firmainfo​

Studsgaard A/S

Fiskerihavnsgade 41

9900 Frederikshavn

CVR: 29927863​

Kontakt​