​LANDSDÆKKENDE ​LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

 ​+45 års erfaring

Solafskærmning og markiser til effektiv solafskærmning

​Vi danskere elsker at sidde ude, så snart der kommer lidt sol. Så rykker vi straks ud på altanen eller terrassen og nyder varmen. Nogle gange kan solens stråler dog også blive for meget, og derfor er det en god ide med solafskærmning. Vi hos Studsgaard laver både markiser både med motor og uden.

Med en solafskærmning i form af en markise kan du hurtigt og enkelt både dæmme for generende solstråler inde i bygningen og skabe en god skygge udenfor. Det sidste kan især være vigtigt midt på dagen, hvor solstrålerne er farligst, og solen står højt, så der ikke er megen øvrig skygge.

Vi har også mange virksomheder, som ønsker solafskærmning eller solsejl til vinduer for at kunne holde solen væk fra computerskærme med mere og dermed holde produktiviteten.

Få dine markiser fra Studsgaard

Hos os finder du altid et stort udvalg af markiser til dit hjem eller virksomhed, hvor kombinationen af kvalitet, pris, driftsikkerhed og funktionelt design er i top. Vi har egen systue, hvor vi fremstiller markisedugen og selv samler vores markisestel.

Derfor kan du godt give os en speciel udfordring, for vi kan levere markiser i nøjagtig de størrelser, som den enkelte markisekonstruktion giver mulighed for. Ud over markiser er vi leveringsdygtige i solfilm til vinduer, eksempelvis til din bil eller udestue, og er eksperter i såvel manuelt betjente markiser samt automatiske solafskærmningsanlæg. Vi leverer vores løsninger i hele Danmark.

Kontakt os gerne i dag

Du kan se nogle af vores mange markiser i vores galleri her på siden. Vil du vide mere om vores priser, er du naturligvis meget velkommen til at besøge os her i Frederikshavn nær ​Hjørring og Aalborg, men du kan også ringe eller sende os en e-mail om din udfordring. Så giver vi gerne vores et bud på en pris eller et uforpligtende tilbud på den løsning, som passer dig bedst, hvad enten du skal bruge markiser til privat eller til erhverv.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 42 72 66, eller sende os en e-mail på studsgaard@studsgaard.dk. Sender du en mail bedes du sende os dit telefonnummer og din adresse med.

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7/5 stjerner ud af 14 anmeldelser på Facebook

Firmainfo​

Studsgaard A/S

Fiskerihavnsgade 41

9900 Frederikshavn

CVR: 29927863​

Kontakt​