​LANDSDÆKKENDE ​LEVERING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER​

 ​+45 års erfaring

Solsejl og læsejl i alle størrelser til alle formål

​Skal du bruge et solsejl? Hos Studsgaard producerer vi individuelle solsejl og læsejl efter ønsker og behov, og vi står gerne for opsætning og montering. Vi leverer til både private og erhverv, og det kan for eksempel være til en båd eller en campingvogn, men det kan også være til et kontorbyggeri eller en restaurant. 

Vi har kunder i blandt andet Aalborg, Frederikshavn og Hjørring samt mange andre steder.​

Skræddersyet solsejl i alle farver og nuancer

Vi er eksperter i specialfremstilling af sol- og læsejl til alle formål. Det kan være et vandtæt sejl til terrasse eller til sommerhus. Faktisk kan det være til alt lige fra den lille fiskerjolle til de kongelige yachter og alt fra den lille lejlighed til det store slot.

​Alle vores læ- og solsejl bliver skræddersyet, så de passer til kundens ønsker og behov. Du kan for eksempel vælge et trekantet eller et firkantet, og du kan vælge hvid, sort eller en tredje farve. Det kan være i forskellige farver og nuancer samt med eller uden logo.

Vi benytter kun materialer i den bedste kvalitet, og sejlet bliver monteret på master eller lignende montagepunkter. Måske er der allerede en stolpe, som vi kan bruge. Alle sejl bliver fremstillet i et smukt design, som leder tankerne hen på dejlige sommerdage.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på et sejl

Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på det ønskede sejl.

Du kan ringe på telefon 98 42 58 75 for at høre mere. Eller du kan skrive på e-mail skilte@studsgaard.dk.

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7/5 stjerner ud af 14 anmeldelser på Facebook

Firmainfo​

Studsgaard A/S

Fiskerihavnsgade 41

9900 Frederikshavn

CVR: 29927863​

Kontakt​